Política de privacitat

Informació en el compliment de la normativa de protecció de dades personals

A Europa i a Espanya existeixen normes de protecció de dades pensades per protegir la seva informació personal d’obligat compliment per a la nostra entitat. Per això, és molt important per a nosaltres que entengueu perfectament què fem amb les dades personals que us demanem. Així, serem transparents i us donarem el control de les vostres dades amb un llenguatge senzill i opcions clares que us permetran decidir què farem amb la vostra informació personal. Si us plau, si una vegada llegida la present informació us queda algun dubte, no dubteu a preguntar-nos. Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

Qui soc?
   • Nom: Martí Torras Mayneris
   • NIF: 52166533A
   • Activitat principal: Activitats culturals i espectacles
   • Telèfon de contacte: +34 652 82 74 79
   • Correu electrònic de contacte: info@martitorrasmayneris.com
   • Pàgina web: martitorrasmayneris.com
Per a què utilitzarem les teves dades?

Amb caràcter general, les teves dades personals seran fetes servir per poder relacionar-nos amb tu i poder prestar-te els nostres serveis. Així mateix, també poden ser emprades per a altres activitats, com enviar-te publicitat o promocionar activitats.

Per què necessitem utilitzar les teves dades?

Les teves dades personals són necessàries per poder relacionar-nos amb tu i poder prestar-te serveis. En aquest sentit, posarem a la teva disposició una sèrie de caselles que et permetran decidir de manera clara i senzilla sobre l’ús de la teva informació personal.

Qui coneixerà la informació que et demanem?

Amb caràcter general, només les persones associades que estiguin degudament autoritzades podran tenir coneixement de la informació que et demanem. De la mateixa manera, podran tenir coneixement de la teva informació personal aquelles entitats que necessitin tenir accés a la mateixa perquè puguem prestar-li els nostres serveis. Així per exemple, el nostre banc coneixerà les teves dades si el pagament dels nostres serveis es realitza mitjançant targeta o transferència bancària. Així mateix, tindran coneixement de la teva informació aquelles entitats públiques o privades a les quals estiguem obligats a facilitar les teves dades personals amb motiu del compliment d’alguna llei. Per exemple, la Llei Tributària obliga a facilitar a l’Agència Tributària determinada informació sobre operacions econòmiques que superin una determinada quantitat. En el cas que, al marge dels supòsits comentats, necessitem donar a conèixer la teva informació personal a altres entitats, et sol·licitarem prèviament el teu permís a través d’opcions clares que et permetran decidir en relació amb això.

Com protegirem les seves dades?

Protegirem les teves dades amb mesures de seguretat eficaces en funció dels riscos que comporti l’ús de la teva informació. Per a això, la nostra entitat ha aprovat una Política de Protecció de Dades i es realitzen controls i auditories anuals per verificar que les teves dades personals estan segures en tot moment.

Enviarem les teves dades a altres països?

Al món hi ha països que són segurs per a les teves dades i uns altres que no ho són tant. Així per exemple, la Unió Europea és un entorn segur per a les teves dades. La nostra política és no enviar la teva informació personal a cap país que no sigui segur des del punt de vista de la protecció de les teves dades. En el cas que, amb motiu de prestar-te el servei, sigui imprescindible enviar les teves dades a un país que no sigui tan segur com Espanya, sempre et sol·licitarem prèviament el teu permís i aplicarem mesures de seguretat eficaces que redueixin els riscos de l’enviament de la teva informació personal a un altre país.

Durant quant temps conservarem les teves dades?

Conservarem les teves dades durant la nostra relació i mentre ens obliguin les lleis. Una vegada finalitzats els terminis legals aplicables, procedirem a eliminar-les de forma segura i respectuosa amb el medi ambient.

Quins són els teus drets de protecció de dades?

En qualsevol moment pots dirigir-te nosaltres per saber quina informació tenim sobre tu, rectificar-la si estigués incorrecta i eliminar-la una vegada finalitzada la nostra relació, en el cas que això sigui legalment possible. També tens dret a sol·licitar el traspàs de la teva informació a una altra entitat. Aquest dret es diu “portabilitat” i pot ser útil en determinades situacions. Per sol·licitar algun d’aquests drets, hauràs de fer una sol·licitud escrita a la nostra adreça, juntament amb una fotocòpia del seu DNI, per poder identificar-te. Per saber més sobre els teus drets de protecció de dades, pots consultar la pàgina web de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.agpd.es).

Pots retirar el teu consentiment si canvies d’opinió en un moment posterior?

Pots retirar el teu consentiment si canvies d’opinió sobre l’ús de les teves dades en qualsevol moment. Així per exemple, si vas estar interessat/a en rebre publicitat dels nostres productes o serveis, però ja no desitges rebre més publicitat, pot fer-nos-ho constar a través d’un correu electrònic.

En cas que entengui que els seus drets han estat desatesos, on pot formular una reclamació?

En cas que entenguis que els teus drets han estat desatesos per la nostra entitat, pots formular una reclamació a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, a través d’algun dels mitjans següents:

   • Seu electrònica: www.agpd.es
   • Adreça postal:
    Agència Espanyola de Protecció de Dades
    C/ Jorge Juan, 6
    28001-Madrid
   • Via telefònica:
    Tel. 901 100 099
    Tel. 91 266 35 17

Formular una reclamació a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades no comporta cap cost i no és necessària l’assistència d’advocat ni procurador.

Elaborarem perfils sobre tu?

La nostra política és no elaborar perfils sobre els usuaris dels nostres serveis. No obstant això, poden existir situacions en les quals, amb finalitats de prestació del servei, comercials o d’un altre tipus, necessitem elaborar perfils d’informació sobre tu. Un exemple pot ser la utilització del teu historial de compres o serveis per poder oferir-te  productes o serveis adaptats als teus gustos o necessitats. En tal cas, aplicarem mesures de seguretat eficaces que protegeixin la teva informació en tot moment de persones no autoritzades que pretenguin utilitzar-la en el seu propi benefici.

Utilitzarem les teves dades per a altres finalitats?

La nostra política és no fer servir les teves dades per a altres finalitats diferents de les que li hem explicat. Si, no obstant això, necessitéssim utilitzar les teves dades per a activitats diferents, sempre sol·licitarem prèviament el teu permís a través d’opcions clares que et permetran decidir sobre aquest tema.