Bio

Director d’escena, dramaturg i dibuixant, llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona (1999) i Direcció i Dramatúrgia per l’Institut del teatre (2009).

Al llarg de la seva carrera ha escrit i dirigit més de seixanta espectacles: teatre de text i sense paraules, de creació o textos clàssics i contemporanis, nacionals i internacionals, musicals, cabarets, espectacles de circ, dansa, escena híbrida i teatre familiar. Ha estrenat els millors Teatres i Festivals del nostre país, i alguns dels seus espectacles s’han pogut veure a països de tot Europa i altres a tot el món com Mèxic, Colòmbia, Egipte, Marroc, Xina o Corea del Sud.

Fundador i creador de la companyia de clown Rhum & cia, amb què va guanyar Premi Zirkolika 2014 amb Rhum i el Gran Premi BBVA de Circ 2016 amb l’espectacle Rhümia. També va fundar la cia Clownx teatre, guanyadora de dos Premis Xarxa i ha treballat amb moltes altres productores catalanes i companyies com Les Antonietes, The Feliuettes o Divinas, amb les que va guanyar el Premi BBVA Unnim 2012 amb el musical,  Enchanté. Ha estrenat més de trenta obres escrites i coescrites, entre les que destaquen La Taverna dels Bufons, Prime time, Déjà vu, Monumental o Pòsit.

Ha dirigit també textos d’altres autors internacionals com Ciara de David Harrower, Desdèmona de Paula Vogel, Avinguda nacional de Jaroslav Rudis o El coronel ocell d’Hristo Boytchev i d’autors d’aquí com Paradís de Marilia Samper, L’ànima del bus amb Marc Artigau, Un dia qualsevol d’Oriol Tarrason, El Tràmit de Fernando Trias de Bes, i altres textos de Denise Duncan, Sadurní Vergés, Josep Maria Miró o Xavi Morató.

Des del 2009 compagina les arts escèniques amb la direcció artística i la posada en escena de formacions musicals com Love of Lesbian, Els Catarres, La Pegatina, Blaumut, Xavi Sarrià, La Fúmiga, El Diluvi o La Ludwig Band, la Banda Municipal de Barcelona o lOrquestra de Música d’Arrel de Catalunya (OMAC), amb la que guanya el Premi Alícia al millor directe 2022 amb l’espectacle Trencadís.

Els seus coneixements artístics no es limiten al món de les arts escèniques i la música i s’estenen a altres disciplines com la poesia, les arts visuals i les arts plàstiques, fusionant-les a l’escena en moltes gales i esdeveniments com La Nit de Santa Llúcia 2021.

A part del seu vessant més creatiu, també treballa de docent, dirigint tallers i impartint classes d’interpretació i direcció i dramatúrgia a escoles com l’Escola Superior d’Art Dramàtic Institut del teatre de la Diputació de Barcelona, i el Centre Superior d’Art Dramàtic  Eòlia. També fa tallers i seminaris al Centre Superior de Música Taller de Músics i a l’Escola Superior de Cinema de Catalunya. Alhora imparteix tallers d’interpretació, dramatúrgia i direcció posant el focus en els processos creatius i en les noves dramatúrgies.