AFTER THE PARTY

After the party és un espectacle del coreògraf Thomas Noone, que torna a pujar a l’escenari per enfrontar-se amb el seu alter ego en un solo que combina dansa, titella, gest i objectes.

After the party suposa una inflexió en la trajectòria creativa de Noone. Després de mantenir-se’n al marge, el coreògraf torna a la performance amb una nova fórmula que el situa a un lloc diferent físicament. Ho fa acompanyat del seu alter ego, un titella creat per Duda Paiva, que li permet parlar amb ell mateix. Noone compta de nou amb la col·laboració de Jimmy Strom a l’hora d’entendre la música i la il·luminació escènica i amb Marc Udina en el disseny de vestuari pel que – diu- serà probablement el seu últim solo en escena.

Un home assegut en una cadira, reflexiona sobre converses i trobades del passat. Filtra. Intenta diferenciar el que és rellevant del que és insubstancial. Recorda. Reviu. La sorprenent aparició del seu alter ego li permetrà un diàleg tan intens com absurd. Veritats, somnis i mentides expressades amb dansa i un titella rebel.

Direcció, coreografia i interpretació
Thomas Noone
Ajudant de direcció
Núria Martínez i Alba Barral
Dramatúrgia
Montse Puga
Assessorament clown
Martí Torras Mayneris
Música
Jim Pinchen
Disseny de llums
Jimmy Strom
Vestuari
Marc Udina
Disseny i construcció del titella
Andre Mello
Fotografia
Yoana Miguel
Producció i comunicació
Sara Esteller
Amb l’assistència artística de Duda Paiva

Una producció de TND en col·laboració amb ICEC – Generalitat de Catalunya i el SAT! Sant Andreu Teatre.

Activitats

Més projectes