ITACA BAND

Itaca Band és un referent de la música festiva als Països Catalans. Explosiva (Halley Records, 2017) és el seu darrer disc i la seva clara i incontestable consolidació com un dels grans de l’escena mestissa barcelonina, nacional, estatal i internacional.
Una explosió de bona música, himnes i ritmes contundents que els fan connectar amb el públic des de la primera nota de cadascun dels concerts, concerts que es converteixen en un complet karaoke. A banda de festa i ritme, a les seves lletres hi ha també reivindicació, transformació social i un ampli espectre emocional i existencial.

ITACA BAND
Albert García: veu
Unai Eizagirre: guitarra
Kel Sangüesa: baix
Pol Verbón: bateria
Pere Mercader: teclat
Maria Astallé: trombó
Ulisses Cerdó: trompeta

Martí Torras Mayneris: Direcció escènica
 
 
Crítiques
“Un espectáculo imparable en el que lo dieron todo y que dejó tan agotado al público que ni siquiera les hizo falta un bis para rendir a la gente a sus pies.”
Miguel Amorós, MONDOSONORO
 
“La zona de ball era una bogeria,   tothom cantava, ballava i saltava a l’uníson com si no hi hagués demà. Els de Montcada i Reixac van deixar palès que retornen reactivant totes les espurnes amb un directe explosiu farcit de nous sons i envoltat d’art, però mantenint, això sí, l’essència musical que els identifica.”
Maria Giribet, LA TORNADA
 
Discografia

Explosiva ,  2017
Temerario , 2015
Rema , 2013
La Selva, 2012

Activitats
, ,

Més projectes