NOT MY MONKEYS

Not my Monkeys és un projecte que intentàvem moure amb la companyia 42 Km. des de feia dos anys. Finalment, gràcies al Teatre Eòlia i On el teatre batega vam poder entrar a la programació del Festival GREC, com a Lectura dramatitzada. A conseqüència de la bona rebuda de la lectura, l’obra s’estrenarà aquest proper 2024.

Lectura dramatitzada d’un text de Manel Moreno amb la Companyia 42km., i direcció de Martí Torras Mayneris, que és l’embrió de l’espectacle que es farà al 2024, al Teatre Eòlia.

Una sala, tres persones, un qüestionari. “Com li agradaria viure la seva experiència? Mode privat o mode comunitat?”. L’última persona en entrar no sap a què ve tot això, només vol sortir. Però la sala no té porta. Les dues altres persones tenen la clau, que alhora és la clau de l’abundància, de l’èxit i, sobretot, de la felicitat. Uns objectius vitals que el gran gurú Ray Rex ajuda a assolir. Però aquesta felicitat els pertany o forma part d’un ens més gran? Al cap i a la fi, només saben que “treballen per una empresa, que a la vegada treballa per una empresa més gran, que a la vegada treballa per una empresa encara més gran”.

Una sàtira que es pregunta fins a quin punt la dictadura de la felicitat, l’autoajuda i el “si vols, pots” que promouen algunes filosofies de vida i d’empresa, responen a una voluntat d’alienar-nos i responsabilitzar-nos de tot perquè així no ens qüestionem mai el sistema.

Autoria

Manel Moreno

Direcció

Martí Torras Mayneris

Intèrprets

Rafa Delacroix

Diana Gómez

Georgina Latre

Escenografia i il·luminació

Martí Torras Mayneris

Moviment

Fàtima Campos

Disseny de so

Pol Fontanals

Audiovisuals

Manel Moreno i Martí Torras Mayneris

Vestuari

Néstor Reina

Ajudanta de direcció

Inés Jiménez

Producció executiva

Georgina Latre i Diana Gómez

Agraïments

Teatre Eòlia, Anna Espunya, On el teatre batega

Més projectes