CABARET MAC LA MERCÈ

La col·laboració amb la Fira Trapezi de Reus ha donat com a resultat un cabaret de circ on trobareu titelles, trapezis i música. S´encarrega de presentar-lo l´Alba Sarraute, una clown amb molts talents que es retroba a Montjuïc amb un públic que sempre l´aplaudeix amb moltes ganes.

Un espectacle que ja s’ha consolidat com una de les cites imprescindibles del MAC Festival Mercè Arts de Carrer amb l’actuació d’alguns dels millors artistes internacionals de circ.
L’espectacle, dirigit per Martí Torras Mayneris i Fàtima Campos,

Gràcies a l’elixir Eau de Courage, la pallassa Alba Sarraute ha eliminat les pors de tots els artistes. La brasilera Iara Gueller ha perdut la por a l’altura i ha deleitat el públic amb una actuació aèria, així com la gran artista japonesa Mizuki Shinagawa o els multipremiats russos Alexey Ishmaev i Pavel Mayer. El cabaret també ha comptat amb els artistes Mikhail Karahan, Diego Salles, Ramiro Vergaz, Las Sistars i ha anat amenitzat per la música dels Circonautas. Però si l’espectacle ha tingut un protagonista, no és altre que Pakonstein, una gran figura articulada que ha acabat enamorant a tot el públic.
El Cabaret d’enguany ha estat més teatralitzat que altres anys i també ha comptat amb una part crítica, amb reivindicacions pel sector artístic i la precarietat del circ.

Dramatúrgia
Martí Torras Mayneris, Alba Sarraute
Direcció
Martí Torras Mayneris, Fàtima Campos
Coreografia
Fàtima Campos
Direcció musical
Nacho López

Mestre de cerimònies
Alba Sarraute
Artistes
Iara Gueller
Las Sistars
Diego Salles
Mikhail Karahan
Ramiro Vergaz
Mizuki Shinagawa
Alexey Ishmaev i Pavel Mayer

Discípulos de MoralesPakonstein són
Ramon de los Heros
David Baba
Josep Lagarto

Circonautas són
Nacho López – guitarres i veus
Tanja Haupt – Saxo, clarinet, acordió, serrai veus
Martí Hosta – bateria, percussió i veus
Oriol Pidelaserra – teclats, piano i veus
Jaume Fité – baix

Regidoria
Gerard Fornés
Uli Ulrichs
Tècnic de so
Coco
Producció
Fira Trapezi de Reus i MAC Festival La Mercè de Barcelona
Agraïments
Leandro Mendoza, Marta Almirall, Gebra Serra, Judit Codina, Cristina Cazorla, Pepo Busquets, Benet, Aleix, Núria i resta de equip tècnic i artístic de la Fira Trapezi

Més projectes