FER RIURE ÉS UN ART
Fer riure és un art vol celebrar els 50 anys de professió de Joan Pera amb una classe magistral sobre l’art de fer riure, i intentar donar resposta a les preguntes que tot comediant es fa quan s’enfronta sol davant del seu públic: Com ens fa riure en Joan? És ell qui ens fa riure o són els seus personatges? Són les situacions creades o són les seves experiències vitals? Amb la seva comicitat habitual, revelarà alguns dels seus trucs d’actor i desmuntarà algunes de les tesis escrites sobre l’humor.
 
Amb la seva comicitat habitual i dirigit per Martí Torras Mayneris, revelarà alguns dels seus trucs actorals, i desmuntarà algunes de les tesis escrites sobre l’humor.
 
Si riure és un art o no, ho sabrem després d’aquesta masterclass. Joan Pera parla d’ell mateix i dels seus 50 anys de carrera, trufant-ho tot amb acudits mig-representats i fragments d’escenes hilarants a dalt o al darrere de l’escenari amb personatges cèlebres com Paco Morán, Joan Capri o la seva estimadíssima Montserrat. Com qui no vol la cosa, es fica el públic a la butxaca…

Autoria

Joan Pera

Martí Torras Mayneris

Intèrpret

Joan Pera

Direcció

Martí Torras Mayneris

Escenografia

Martí Torras Mayneris

Il·luminació

Txema Orriols

Producció executiva

Marina Vilardell

Producció

Focus

Més projectes