BIFLATS
La cobla més despreocupada de Catalunya és Biflats! Una cobla creada l’any 2015 a Blanes (Girona) i que trenca motlles, una cobla gamberra que vol acostar aquesta sonoritat a les noves generacions i exportar-la a l’exterior. 
Després de l’èxit del seu primer àlbum ‘Catalan Fanfare!’ (2017), Biflats va presentar ‘Hummusman!’, un espectacle amb 14 músics bojos en escena i una gran dosis de teatralitat, dirigit pel prestigiós dramaturg Martí Torras.
Les cançons de Biflats són  la majoritàriament cantades en un català juganer, i d’altres en castellà o anglès. Això sí, una cosa que les uneix a totes és que cadascuna d’elles conviden a ballar i tenen en comú una sonoritat World Music. També, s’hi amaga un missatge d’amor cap al medi ambient i la preservació dels espais naturals. I és que Blanes és l’epicentre creatiu dels Biflats, i el “peix salat” els toca de prop, per això, a part d’algunes olors d’actualitat urbana, balcàniques o sefardites, hi són més que presents!
Havent actuat als principals festivals i festes majors de Catalunya, amb ‘Fanfarrona!’ es proposen que la bacanal Biflàstica sigui una cita obligada d’aquest estiu.
Després de posicionar els seus anteriors discos en llistes d’emissores de World Music d’arreu del món, volen continuar ensenyant les particularitats del so de la cobla ‘made in Catalonia’, que aquest any incorpora la rumba catalana, genuïna i única, o la gosadia d’introduir el tible a la cançó més pop del disc.

Marcel Dalmau: veu
Xavi Pendón: cors, clarinets, tenora.
Edgar Massegú: cors, percussions.
Raül Gallego: cors, trompeta.
Jordi Sacristán: cors, trompeta.
Joan Gómez Clapers: flabiol.
Jordi Casas Turon: tible.
Jordi Guixé: tenora.
Darío García: trombó.
Miquel Vilarrasa: trombó i fiscorn.
Eduard Prats: trombó i fiscorn.
Oscar Bas: trombó i bombardí.
Moisès Hidalgo: tuba.
Pep Sànchez: contrabaix i baix.
Pep Solà: bateria.
Quim Fondevila: tècnic de so

Martí Torras Mayneris: direcció i dramatúrgia

Activitats
,

Més projectes