EL GRAN TRUCO FINAL

El Gran Truco Final és un agraïment a tanta gent que ha confiat i s’ha deixat portar per una proposta que, vint anys enrere, va començar a gestar-se en locals d’assaig situats en els extraradis del Sistema Solar. El Gran Truco Final és… Eufòria. Ansietat. Expectatives. Plaer. Catarsi. Tu. Nosaltres. És un agraïment a la vostra lleialtat i potser a la nostra constància. És un brindis a la lluna, un treure’s el barret davant tantíssima gent amb la qual hem compartit mirades fugaces, però també una reverència a les nostres increïbles i pacients famílies amb els quals som com a estrelles fugaces que van, tornen, s’amaguen, però sempre retornen. I finalment, però no menys important, aquest concert és un reconeixement sonor al meravellós equip humà que ens ha acompanyat durant tantes nits pels quatre punts cardinals i amb els quals hem compartit mirades de complicitat i abraçades amb els ulls tancats.


L’instant és esmunyedís, la companyia d’aquella nit, o aquell ésser anònim amb qui et vas somriure quan aquella cançó va sonar i a qui no vas tornar a veure de nou. La conjuntura de cadascun en aquestes nits de gira, en definitiva, el moment, s’escapa de la nostra memòria com a sorra a les mans d’un nen. Però, d’alguna manera, ens sentíem obligats a retornar-vos tot aquest amor i respecte. Durant aquests dos anys de gira Halley, les ones que enviàvem cap a primeres files arribaven cap a l’última paret de cada sala on hem actuat, i tornaven a nosaltres en dolç tsunami. Volíem, doncs, deixar constància del moment en el qual, potser, la llum del Poeta Halley brillava més que mai en els nostres cels, sovint massa foscos. Era el moment. Ara o mai. Era clar.


Ara. Era “ara”. Frase- paradoxa. Esperem que, mentre no tornem, aquest Gran Truco Final sigui un bon àlbum d’emocions on pugueu acudir quan us plagui. Ah, i una última cosa.


Què era el Gran Truco Final?


El Gran Truco Final vas ser tu. Vau ser vosaltres. Vam ser nosaltres.

Love of Lesbian son:
Santi Balmes, veu, guitarra, teclats
Julián Saldarriaga, guitarres i veus
Jordi Roig, guitarres
Oriol Bonet, bateria
Ricky Falkner, baix
Dani Ferrer, teclats

Artistes convidats:
Iván Ferreiro (Barcelona)
Coque Malla (Madrid)
Antonio Díaz, “Mago Pop”

Amb la col·laboració especial de
Joan Manuel Serrat

Músics convidats
Marcos Crespo
Alejandro Serrano
Ernesto Millán

Direcció artística
Martí Torras Mayneris

Road Manager i Producció
Gonçal Planas

Disseny d’Il·luminació i escenografia
Ezequiel Gómez

Assistents d’il·luminació
Carles Bibiloni
Guiu Viladesau

Tècnic de so PA
Roger Marín

Tècnic de so Monitors
Jaume Fernández

Tècnic i realització de vídeos
Felipe Cardeñosa (AV-K)

Stagemanager
Leo López

Backliners
Jazzmín Albiñana
Jordi Castaño

Activitats
,

Més projectes