TINC UN PAPER

L’Eva i el Marc no volien actuar. Ells van conèixer el món del teatre quan eren molt petits, mentre jugaven en un teatre que s’estava a punt d’enderrocar. Un grup d’amics preparava una obra que es deia Tinc un paper i ells els van ajudar, l’Eva pintant i en Marc cantant, i entre una cosa i l’altra van acabar formant part de l’equip. Hi havia molts papers per a interpretar: actor, escriptora, directora, productor, dissenyador de vestuari, il·luminadora… En Sebastià, l’escenògraf, els va ensenyar que tots eren importants, que cadascú havia de trobar el seu i que el treball en equip fa possible l’impossible. Tots són imprescindibles. Sense ells no hi hauria espectacle, i és necessari que tothom sàpiga quin és el seu paper.

Tinc un paper és un espectacle multidisciplinar, on el teatre, la música i la pintura comparteixen escenari, per explicar que a les arts escèniques hi ha molts artistes que hi treballen. En Marc ens explica aquests oficis i els orígens d’aquest espectacle a través de les seves cançons, interactuant amb el públic i atorgant-los un paper. Per altra banda, l’Eva il·lustra en directe, amb el seu traç vital i optimista, tots els personatges que en Marc canta, posant color a l’escena. Una oportunitat única per veure com es crea un espectacle, des de dins, perquè tots tenim un paper. I quan diem tots, vol dir que el públic assistent, també!

Marc Parrot és un músic i compositor barceloní amb una llarga carrera artística. En aquest temps ha sabut combinar amb destresa diferents facetes de l’àmbit musical. La seva experiència també s’estén a altres disciplines com el teatre musical, la publicitat o l’audiovisual. En destaca la col·laboració, des de l’any 2007, amb el Club Super 3 de Televisió de Catalunya, que li ha valgut el reconeixement de crítica i públic, a més de dos discs d’or i tres de platí.

Eva Armisén és una artista saragossana. Va llicenciar-se en Belles Arts a la Universitat de Barcelona i va completar la seva formació a la Rietveld Akademie d’Amsterdam. La seva obra se centra a capturar la quotidianitat de la vida diària com a quelcom extraordinari; proposa una mirada vital i optimista que ens transporta a un món ple d’emocions. Les tècniques que més utilitza són la pintura i el gravat. El poder de comunicació del seu treball i la seva originalitat l’ha portat a col·laborar en una àmplia varietat de projectes com ara instal·lacions públiques, publicitat, televisió i projectes editorials.

Espectacle estrenat al teatre Poliorama de Barcelona, el 11 de novembre de 2018.

Veu, guitarra, stompbox y pandereta
Marc Parrot 
Pintura en directe
Eva Armisén
Tècnic de so i assistent d’escenari
Leo Pascual

Direcció, dramatúrgia i escenografia
Martí Torras Mayneris
Producció executiva
Cristina Haba
Producció
Marc Parrot i Eva Armisén

Més projectes