CABARET FIRA TRAPEZI

La Fira Trapezi de Reus ha quedat inaugurat oficialment amb el Cabaret a la plaça del Mercadal. Un espectacle que ha combinat acrobàcies, malabars i fins i tot un Frankenstein gegant i que ha fet vibrar més de 3.000 persones.
La plaça del Mercadal quedava petita aquest dijous a dos quarts d’onze de la nit per una cita molt esperada. Milers de persones donaven la benvinguda a la 23a edició de la Fira del Circ de Catalunya amb el Cabaret. Un espectacle que ja s’ha consolidat com una de les cites imprescindibles del Trapezi, i que ha generat molta expectació.
I així ha estat. Gràcies a l’elixir Eau de Courage, la pallassa Alba Sarraute ha eliminat les pors de tots els artistes. Iara Gueller ha perdut la por a l’altura i ha delitat el públic amb una actuació aèria, així com també el Duo 2 Filles. Però si l’espectacle ha tingut un protagonista ha estat Pakonstein, una gran figura articulada que ha acabat esbalaint a tot el públic.
L’espectacle, dirigit per Martí Torras Mayneris i Fàtima Campos, també ha comptat amb els malabars amb argila de Jimmy Gonzàlez i les actuacions de la Contrebande, la Roda Cyr d’Aimé Moralez i ha anat amenitzat per la música dels Circonautas. El Cabaret d’enguany ha estat més teatralitzat que altres anys i també ha comptat amb una part crítica, amb reivindicacions pel sector artístic i la precarietat del circ.

Dramatúrgia
Martí Torras Mayneris
Direcció
Martí Torras Mayneris, Fàtima Campos
Coreografia
Fàtima Campos
Direcció musical
Nacho López
Mestre de cerimònies
Alba Sarraute
Artistes
Iara Gueller
Duo 2 filles
Jimmy González
Aimé Morales
Leti & Fer
La Fem Fatale
La Contrabande
Discípulos de MoralesPakonstein són
Ramon de los Heros
David Baba
Josep Lagarto
Circonautas són
Nacho López – guitarres i veus
Tanja Haupt – Saxo, clarinet, acordió, serrai veus
Martí Hosta – bateria, percussió i veus
Oriol Pidelaserra – teclats, piano i veus
Jaume Fité – baix
Regidoria
Gerard Fornés
Uli Ulrichs
Tècnic de so
Coco
Tècnic de llums
Joanet, Andreu Fàbregas
Producció
Fira Trapezi de Reus i MAC Festival La Mercè de Barcelona
Agraïments
Leandro Mendoza, Marta Almirall, Gebra Serra, Judit Codina, Cristina Cazorla, Pepo Busquets, Benet, Aleix, Núria i resta de equip tècnic i artístic de la Fira Trapezi

Més projectes