ESQUIVEL

Una misteriosa i esfereïdora mà negra tortura a la dolça Emma. L’obliga a crear, contra la seva voluntat, un món paral·lel, mitjançant l’audició de diferents músiques. L’Emma, però, fa tant de temps que està seca, que només reaccionarà a aquest mètode dràstic quan apareguin unes notes musicals delirants i inclassificables, unes notes que pertanyen al mestre del Lounge i del Pop de l’Era Espacial, Juan Garcia Esquivel.

Un món paral·lel, habitat per hedonistes estrambòtics, detectius privats que no volen ser ni detectius ni privats, exploradors espacials amb esmòquing, joves enamorats que ballen sota la lluna, cambreres en bikini en una terrassa amb vistes a la Badia d’Acapulco, Esther Williams, Carmen Miranda i un cowboy interplanetari, obrirà les seves portes.

Però aquesta llibertat que provoca la música del mestre mexicà també té conseqüències desagradables.

Espectacle estrenat el 20 de maig de 2010 a La Nau Ivanow

La companyia Arcàdia

Arcàdia és una companyia teatral creada a l’estiu del 2009 i està formada pels actors Marta Aran, Laura López, Guillem Motos, David Ortega, Mima Riera i pel director i dramaturg Llàtzer Garcia. Fins aquell moment, l’equip ja havia engegat altres projectes i estrenat algun espectacle a plataformes de creació com Àrea Tangent, però la necessitat de definir-se com a companyia no neix fins aleshores.

El seu objectiu és la creació de nous textos teatrals i la representació d’aquests dalt de l’escenari, tot i que no renuncia a la possibilitat de representar a altres autors (contemporanis o clàssics). El seu és un teatre lligat a gèneres que, habitualment, s’associen més a la narrativa o al cinema que al teatre. Això sí, sempre amb l’humor com a arma principal.

Dramatúrgia i direcció
Llàtzer Garcia
Intèrprets
Guillem Motos
Marta Aran
Mima Riera
David Ortega
Laura López
Albert Prat
Escenografia
Sebastià Brosa
Il·luminació
Martí Torras Mayneris
Vestuari
Llúcia Bernet
Espai sonor
Berenguer Pou
Vídeo
Alex D. Capo
Fotografia
Alba Lajarín Aymamí
Disseny gràfic
Álex D. Capo
Ajudant de direcció
Albert Massanas
Una producció de:
Cia. Arcàdia
Projecte Obert de Recerca Creativa
Amb el suport de:
Nau Ivanow

 

Activitats

Més projectes