MIREIA

La Mireia va ser alumna meva d’interpretació a Eòlia fa molts anys. Ja en aquells temps tenia un projecte musical de cantautora, amb cançons pròpies , que prometia molt. Deu anys més tard d’haver-la encoratjat a treure un disc, tal com havien fet tots els amics que ha anat fent arreu del món, la Mireia va treure “Somriuen les deixalles i em va demanar que l’ajudés a donar forma al seu directe. Orgullós d’ella i de veure que mai és massa tard.

Mireia és el nom artístic de la cantautora catalana Mireia Farré Canela. Afincada a Formentera des de fa més d’una dècada, Miriea acaba de publicar el seu àlbum de debut, titulat Somriuen les deixalles, acompanyada de músics de primer nivell com Pep Pascual, Maria Rodés o Natxo Tarrés, entre d’altres.

Aquesta nova veu femenina neix amb la voluntat d’oferir una nova mirada musical des de l’elegància inconformista. En el disc hi trobem una viatge d’estils, que van des del pop íntim d’autor, pinzellades d’electrònica, fins a picades d’ullet al mon del jazz i el blues. Tot i que Somriuen les deixalles és el seu primer treball discogràfic, aquesta cantautora fa anys que es mou pels escenaris. Actriu, vocalista, dibuixant i dissenyadora de vestuari per a espectacles…, les seves inquietuds artístiques venen de lluny. Probablement per això, el seu primer disc sembla de tot menys un primer disc.

Mireia– Veu, guitarra i instruments de joguina
Leo Pascual –  Guitarra elèctrica i acústica, veus i producció
Marcel Calderer – Baix
Raul Juan – guitarra

Direcció escènica 
Martí Torras Mayneris
Producció
Mireia

 
Discografia

Somriuen les deixalles, 2022

Marge de Millora, 2023
 
Activitats
, ,

Més projectes