CLARA LUNA

La Clara va ser la primera solista, que es va adreçar a mi per treballar la posada en escena del seu directe.  En un local tan mític com Luz de Gas, la Clara, el concert comptava amb una banda al seu voltant, i col·laboracions especials d’alguns músics amics. Entre tots vam aconseguir crear un concert dinàmic i sofisticat com el disc que presentava, Viajes.

VIAJES és el disc de Clara Luna, que va presentar el 14 de febrer de 2014 a la Sala Luz de Gas de Barcelona i el 16 de febrer a la Sala Clamores de Madrid.

VIAJES,  és un disc d’arrels molt difuminades: algunes d’elles s’ancoren en el jazz, altres li fan l’ullet al pop, altres es dirigeixen cap al folklore, altres coquetegen amb la música d’arrel i altres s’escapen cap a l’altre costat del toll per beure de la música tradicional sud-americana. Un treball que obté la seva força de tota aquesta amalgama de sons i latituds i que troben en la veu de Clara, al timó que les dirigeix.

Clara Luna inicia la seva carrera de Piano clàssic al Conservatori Superior de Música de Barcelona. Més endavant es decanta pel jazz, amb el qual descobreix el seu instrument més proper, la veu.

Durant la seva carrera, ha treballat amb artistes com Bobby McFerrin al Festival de Jazz de Barcelona (2002), o Joan Albert Amargós al Festival de Músiques de la Mediterrània (2005). També ha estat cantant de l’Original Jazz Orquestra del Taller de Músics (OJO) i ha treballat repertori de Vicens Martín i Perico Sambeat amb el Girona Jazz Project.

Ha liderat el grup Lunar Project, els seus duets amb el guitarrista Albert Vila, Luna & Vila o el projecte Clara Luna & Xavi Maureta amb Xavi Maureta,  entre d’altres, així com el trio femení WOW amb Laia Fortià i  Gemma Abrié, que també van col·laborar en el directe de Luz de Gas, i amb altres artistes de renom.

 

Clara Luna– Veu i Piano
Gustavo Rocha – Guitarra
Matías Míguez
– Baix elèctric
Salvador Toscano
– Bateria
Xavi Torres – Teclats

Martí Torras Mayneris – Direcció escènica i il·luminació  

Discografia

Duocrazy,  2020
Pure Imagination, 2017
Viajes, 2013
Jazz a l’estudi, 2011
Coeling Porter, 2010 (amb Xavi Maureta)

Més projectes