Al llarg de la meva carrera he creat, dirigit, presentat i col·laborat amb nombroses Companyies, Entitats, Ajuntaments, Grups de música en d’altres circuits culturals, amateurs, populars. Aquests són alguns dels projectes més destacables, on m’han fet sentir com un més, i la relació encara perdura.
Amb la Companyia El Mirall de Blanes he col·laborat diverses vegade, ja sigui creant l'obra "Malson of a Bitch" per al Festival FITAG, i el 25è aniversari del grup, com fent mirada externa en d'altres muntatges, com "Guantanamera" o "Els boscos de William". Una de les millors companyies amateurs del nostre país.
Del 2017 al 2019 vaig estar col·laborant amb el Festival Medieval Terra de Trobadors, dirigint a les entitats de Castelló d'Empúries en tots els espectacles del Festival, que tenia la direcció artística de l'Isaac Morera. Vaig dirigir els espectacles d'inauguració i de cloenda del Festival, amb més de cinquanta intèrprets,dirigint i fent d'speaker al Torneig Medieval, assistint a entitats i tavernes en la dinamització d'activitats paral·leles i buscant la interacció d'aquestes amb altres artistes i músics contractats per el Festival.
La direcció de la Fira de teatre al carrer de Tàrrega em va cridar per dirigir una jove Brass Band que havia nascut a la ciutat, i que havia d'actuar a la propera Fira. El resultat va ser dos anys animant els carrers i places de Tàrrega, amb una energia desbordant.
És un espectacle que recull l’imaginari col•lectiu de Bigues i Riells a través d’una obra de teatre que presenta diferents llegendes vinculades al municipi. La llegenda de Guifré el Pilós i l’escut de les quatre barres, la de la Guisla de Montcada i les 800 dones de l’harem de Mussa, la llegenda del Moro Mussa o també la de la Dona d’Aigua són algunes de les històries que teixeixen la representació, protagonitzada per membres de l’associació Fem BiR i altres col·lectius del poble. L’obra de teatre, escrita i dirigida per Martí Torras, es desenvolupa des del present: un grup d’escoltes del Cau puja al Castell de Montbui per passar la nit, però el monitor s’ha perdut i els nens no el troben. A mesura que avança la nit, els joves es deixen endur per les ganes i la il·lusió de conèixer l’entorn. En aquest sentit, les llegendes van apareixent a través d’aquest fil conductor, que permet que els joves escoltes es vagin trobant personatges històrics i llegendaris com si fossin espectres del passat que els transporten a una altra època.
"Fadapaca" és una sèrie infantil creada i dirigida per Joana Bonet que es va emetre a TV3. Constava de tretze capítols de 20 minuts i suposa el debut del dissenyador Jordi Labanda en el món de l'animació. Explicava la hisòria de la Fadapaca: una fada avorrida de viure en un món de color de rosa que vol infiltrar-se a la Terra com una nena entre les nenes. Es tractava d'una revisió dels contes de fades tradicionals que vol anar més enllà dels tòpics i que apel·lava a la intel·ligència i a la picardia dels més petits, sense oblidar l'humor i l'entreteniment. Cada capítol incloïa la visita d'un personatge conegut per l'audiència, com ara l'Albert Om, el Frank Rijkaard, l'Helena Garcia-Melero, el Gerard Quintana, la Judit Mascó i el Sergi Arola, entre d'altres. Enviada en una missió especial per descobrir per què els humans ja no creuen en la màgia, la Fadapaca coneixia la Lluna, una nena responsable i carinyosa amb qui havia de plantar cara als Terratrèmols, enemics de la fantasia i còmplices de l'avorriment. D'aquest intercanvi de visions i de maneres d'entendre la vida, les protagonistes i també els espectadors en treien una lliçó fonamental: cal lluitar pels propis somnis, i aquest esforç no és mai en va.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.