LA DIFFERENT ORQUESTRA

La Gran Orchestra Internazionale Cucurella, una orquestra de ball de les de tota la vida, perd tots els seus músics just abans del concert.  Com si fossin les rates del Titànic, la majoria de músics i els dos cantants han abandonat el vaixell al darrer moment i a l’hora del bolo només queden el pianista i el trompetista. Què han de fer? Suspendre? Tal com està el pati, no poden abandonar. Hauran de renovar-se o morir. 

Seran capaços de trobar una solució amb tan poc temps? El carrer està ple d’artistes anònims que es moren de ganes de sortir a escena, però és prudent deixar pujar als escenaris a gent estrafolària, fora de norma, que et pugui revolucionar el públic? Estaran disposats a acceptar a qualsevol estrany que sigui capaç de cantar, ballar i entretenir la gent encara que sigui diferent?  

La Different Orquestra és un homenatge a la vida de l’artista, un espectacle de pallassos, un concert en directe amb música d’ara i d’abans, un show amb molt d’humor que demana la interacció del públic, perquè el públic és el que fa diferent l’espectacle. El Show ha de continuar. I si no hi ha artista l’haurem de buscar. Avui pot néixer una nova estrella, i pots ser tu.  Perquè La Different Orquestra de l’Always Drinking Marching Band és una proposta única i irrepetible que veu en la diferència la major de les virtuts i riqueses humanes. Sigues tu mateix, i sigues diferent.

Espectacle estrenat al Fitkam de Montmeló, 2021.

Direcció i dramatúrgia
Martí Torras Mayneris
Pallasso, artista, multi-instrumentista
Mickey de los Reyes
Trompeta
Jaume Esteve
Teclat i trombó
Roger Giménez
Música
Always Drinking Marching Band
Tècnic
Arnau Parrado
Vestuari
Carme Puigdevall i Plantés
Escenografia i atrezzo
Alain Vigneau, Eloi Romanyà, “Pepita” Artesania Dorada
Producció executiva
Carles Arqué
Producció
ACAC Productions

Més projectes