ROBATS

Espectacle musical de creació per a l’Escola Superior d’Art Dramàtic Eòlia a partir d’històries reals sobre nens robats.

“I arribo a casa, i a l’hora de sopar em preguntes com ha anat avui al cole? I jo et dic que bé, però que una nena m’ha dit que era adoptada. I tu em dius, que ja ho sé això, I que aquesta nena no sap què vol dir, que potser ho ha sentit en una conversa, I que no sap que els nens adoptats són els nens més estimats del món perquè tenen els pares més feliços del món I que tenen moltes ganes d’estimar-los. I jo li dic: “Explica’m una altra vegada aquella història  de com jo no podia créixer dins teu i que una altra dona, que era molt jove per cuidar-me, I que tu dius sempre que és la meva mare biològica us va ajudar, i em va fer créixer dins seu,
Explica’m una altra vegada que  vosaltres volíeu ser els meus pares, I que per això em vau adoptar”.
Explica’m una altra vegada que tu i el pare estàveu abraçats, arraulits al llit com dues culleretes i que el pare roncava.
Explica’m una altra vegada una altra vegada que va sonar el telèfon a mitjanit i et van dir que jo havia nascut.
Explica’m una altra vegada com vau cridar, I us vau abraçar i a partir d’aquell moment vau ser els pares més feliços del món”.


Dramatúrgia
Martí Torras Mayneris
a partir de textos de
Martí Torras Mayneris
Rodrigo García
Maria Mercè-Marçal
Sílvia Mercè
Gustavo Llull
Direcció escènica
Marti Torras Mayneris
Direcció musical
Gustavo Llull
Intèrprets
Marta Closas
Núria González Llausí
Claudia Nogués
Sílvia Mercè
Agnès Muñoz
Lara Villodres
Il·luminació
Anna Espunya
Escenografia
Martí Torras Mayneris
Agraïments
Josep Galindo, Núria Sánchez i Fàtima Campos

Més projectes