COMIX

El senyor Capmany és un dibuixant de còmics que porta presentant els seus treballs a una prestigiosa editorial des de fa molt temps. Un dia rep un ultimàtum del seu editor: només té vint-i-quatre hores per presentar una historieta d’aventures que reuneixi tots els ingredients dels còmics de superherois.
Aquella nit, per més fatalitat, una tempesta deixa sense llum al pobre Capmany just quan semblava que li arribava la inspiració. Quan sembla que ja tot és perdut, rep la inesperada ajuda dels seus estris, un llapis i una plumilla.
Amb la seva ajuda serà capaç de crear en una sola nit una història plena d’acció, aventures, superherois, dolents maquiavèl·lics que es volen apoderar del món, persecucions per tot el món i moltes altres sorpreses.

Comix és el segon espectacle de Martí Torras Mayneris i Jordi Gilabert, com a Clownx teatre. Estrenat a la Mostra d’Igualada, 2001.

Clownx Teatre

Martí Torras Mayneris i Jordi Gilabert decideixen unir esforços el 1998 i creen la companyia Clownx teatre, després d’actuar amb d’altres grups durant  els últims 10 anys.
Amb el seu primer muntatge “Ot, el Quixot”, aconsegueixen guanyar el III Premi Xarxa de Teatre Infantil i Juvenil 1998, patrocinat per SGAE-Fundació Autor, i s’estrena a Montmeló, cap a finals de maig de 1999. Durant tot aquest temps, han actuat arreu de Catalunya i España.
Formen part de la, recentment creada, associació de companyies de Teatre per a Tots els Públics (TTP), que acull unes trenta companyies catalanes més.
L’any 2001 presenten el seu segon espectacle: “COMIX”

Dramatúrgia
Martí Torras Mayneris, Jordi Gilabert, Joan Sors
Actors
Martí Torras Mayneris, Jordi Gilabert
Direcció
Joan Sors
Regidor 
Jordi Gallego “Yoyo”
Disseny So i il·luminació
Clownx teatre
Disseny de So i il·luminació
Clownx teatre
Tècnics So i il·luminació
Ciscu Solà, Xavi Iglesis
Música original
Andrés Donoso
Dènys Sanz
Disseny escenografia, Il.lustracions i pintura escenografia
Martí Torras Mayneris
Escenografia 
La Forja del Vallès
Clownx Teatre
Vestuari
Sònia González
Xirriquiteula Teatre
Confecció Llapis i Plumilla 
Pilar Albadalejo
Atrezzo
Clownx Teatre
Disseny gràfic 
Jaume Llonch

Més projectes