DIVINAS

Divinas és una companyia artística que ha captat el gust per la música i l’estètica d’èpoques passades. S’especialitza en el format de concerts teatrals amb dramatúrgia i direcció escènica, basats en la música de la primera meitat del segle XX.

El trio està format per Carla Móra (soprano), Irene Ruiz (mezzosoprano) i Marta Móra / alt. Susana Torregrosa (contralt).

Totes han tocat tecles artístiques diverses: música, cant, dansa i claqué.  Martí Torras Mayneris ha col·laborat amb elles en quatre espectacles: Chocolat!, Enchanté!, Paradís i Moonlight Serenade , assumint la direcció i dramatúrgia dels seus espectacles, que han acabat esdevenint un estil propi, dins del format de concert teatralitzat.

Divinas neix el 2004 i a dia d’avui té una trajectòria plenament consolidada. Han realitzat més de 700 actuacions i han viatjat arreu del món, visitant 4 continents. 

Des de 2007 treballen la idea de posar-se guants llargs i ressuscitar la personalitat musical dels trios vocals femenins de l’època daurada del swing. Elles són veus que es fonen en un so únic, dansa que omple d’alegria les cançons, històries divertides, música sempre en viu i una acurada posada en escena plena de bellesa.

Inspirades en les Andrews Sisters, les veus de Divinas es fonen en un únic so. Els seus tres personatges condueixen els espectacles amb tocs d’humor i conviden al públic a viatjar amb elles per aquest món de glamour, feminitat i diversió, sempre acompanyades de músics excel·lents.

La companyia aposta per una acurada posada en escena, caracterització i ambientació dels seus espectacles, que sempre miren cap el passat. Una mirada al passat per seduir el futur.

Més projectes