FREQS

Al Miguel Garcia i al Nacho López els coneixia de la companyia de circ, Cíclicus . Amb ells vam orquestrar una dramatúrgia per unir els seus dos mons: el circ i la música. Un espectacle conceptual per a tots els públics, que es va anar creant  a base de càpsules acrobàtiques, números de circ, sons i melodies, que mica en mica vam anar component, com si fos una cançó, en una bonica història, poètica i divertida, d’un caçador de sons.

Espectacle de circ, equilibris i música.
Dotze micròfons repartits per l’escenari per recollir i amplificar tots els sons. Un clown en busca de textures a l’aire que troba una veu misteriosa. Un músic composant una cançó a la qual li falta la veu i la melodia definitiva.
Música, teatre físic i circ ballen en un espectacle entranyable, poètic i molt divertit. Algú decideix fugir de tot i viure en el lloc més aïllat acústicament que hagi pogut trobar, per buscar, enregistrar i amplificar aquells sons que passen desapercebuts. En aquesta cerca aprendrà a viure en soledat amb humor i imaginació, descobrint que no està tan sol.

Estrenat a l’Ateneu de 9Barris i a la Mostra de teatre infantil i juvenil d’ Igualada.

Dramatúrgia
Miguel Garcia, Nacho López i Martí Torras Mayneris
Direcció escènica
Martí Torras Mayneris
Composició i direcció musical
Nacho López
Intèrprets
Miguel García, clown, equilibris i mà mà
Irene Estradé, corda i mà mà
Nacho López, músic i actor
Disseny d’ Il·luminació
Quico Gutiérrez
Escenografia
Miguel García i Martí Torras Mayneris
Coreografia
Fàtima Campos
Producció
SOMSO, Companyia de circ
Fotografia
Pirueta photo

Més projectes