A CIELO ABIERTO

Els capitalistes poden viure realment amb els idealistes socials? Podem perdonar el passat? I encara més, ens podem perdonar a nosaltres mateixos?


Tom Sergeant, ric propietari de pròspers restaurants es queixa dels 18 anys del seu fill Edward i intenta reconciliar-se amb Kyra Hollis, la seva jove examant, excambrarera i excangur del seu fill. Kyra, després d’una relació sentimental de sis anys amb Tom, ha esdevingut una professora d’escola compromesa socialment.


Un loft de la perifèria de Londres es converteix en el punt de trobada, un confessionari d’amors perduts on ell, vidu ratllant els seixanta i ella, una jove professora idealista, descobriran que la vida no permet fer marxa enrere.


Tom i Kyra retroben, per uns instants, la puresa de la seva infidelitat sense la presència de la dona, morta de càncer un any enrere. Són dos personatges amb dues filosofies de vida molt diferents. Discuteixen sobre la traïció, la culpabilitat, la dicotomia entre “la cultura d’empresa” i “la vocació pedagògica i el treball social”, la compatibilitat de valors…


A cel obert (Skylight) que explica una història d’amor tan angoixant com creïble, es va estrenar el 4 de maig de 1995 al Teatre Nacional de Londres, i s’ha convertit, sens dubte, en una de les obres de més èxit representades als darrers anys, repetint temporada rere temporada als teatres més emblemàtics del West End i de Broadway, així com a la resta del món. Josep Maria Pou va dirigir i protagonitzar aquesta nova producció amb Nathalie Poza i Sergi Torrecilla, que es va estrenar al Teatre Espanyol de Madrid, fent gira posteriorment per tot Espanya, després de dues produccions a Catalunya.


Autoria
David Hare
Adaptació i Traducció 
Josep María Pou
Direcció
Josep María Pou
Repartiment 
Josep María Pou – Tom Sergeant
Nathalie Poza – Kyra Hollis
Sergi Torrecilla – Edward Sergeant
Escenografia 
Llorenç Corbella
Vestuari
Maria Araujo
Iluminació 
Txema Orriols
Caracterizació
Toni Santos
Ajudant de direcció
Martí Torras Mayneris
Producció
Focus
Direcció de producció
Amparo Martínez
Cap de producció
Maite Pijuan
Producció executiva
Noemí Díaz 
Personal tècnic en gira
Focus
Construcció escenografía
Centre Cultural de Sant Cugat
Màrqueting i comunicació
Publiespec
Fotografia
David Ruano
Disseny gràfic
sSB

Activitats

Més projectes