COBI CURRO NARANJITO

Cobi Curro Naranjito és una comèdia, un musical, un cabaret i un retorn al passat, amb l’humor més absurd que trobareu a la cartellera, de la mà de tres grans actrius còmiques: la Laia Alsina, la Maria Cirici i la Laura Pau: The Feliuettes que canten i ballen al ritme de la música original de Gerard Sesé, interpretada en directe. Un espectacle amarat de diversió, gamberrisme i nostàlgia a parts iguals, ple de referències, personatges, cançons, sèries i pel·lis dels meravellosos 80 i 90, dècades de llums i contrastos.

Benvinguts al Bar Cobi Curro Naranjito –antic Casa Mary–, un bar de carretera en un punt indeterminat de la Nacional II entre Maçanet de la Selva i Los Monegros. Les tres filles «i mitja» de la Mary i del Francisco regenten la fonda que van heretar de la seva difunta mare, i ho han disposat tot per rebre les mascotes més cèlebres del passat, organitzant el TIMO 2017: la Trobada Internacional de Mascotes Oblidades. Una convenció on mascotes esportives i corporatives es retroben per fer teràpia col·lectiva, recordar vells temps i fer un viatge al passat. Però les tres filles i mitja només tenen un únic objectiu: conèixer el seu pare, l’home que un dia va ser Cobi, Curro, Naranjito.

Dramatúrgia i Direcció
Martí Torras Mayneris
a partir de textos de
Martí Torras Mayneris, Mireia Giró i The Feliuettes.
Amb
Laia Alsina
Maria Cirici
Laura Pau
Gerard Sesé / Ferran Vilajosana
Direcció musical i arranjaments
Gerard Sesé
Escenografia
Sarah Bernardy, Martí Torras Mayneris
Il·luminació
Martí Torras Mayneris, Sarah Bernardy
Vestuari
Fàtima Campos, David Soro
Moviment
Fàtima Campos
Producció executiva
Àfrica Estringana, Carles Roca, Marcel Bassachs
Producció
Vania Produccions, Lantana
 
Crítiques

 “Un musical de petit format divertit, entretingut i nostàlgic, pensat per a i per 30 anys amb ganes de submergir-se en els seus records de infantesa i joventut.”

Alba Cuenca, Teatre Barcelona

És un musical esbojarrat, ple de nostàlgia, teatre absurd, de començament a final, humor gamberro que interactua continuament amb el públic amb un gran sentit de l’humor.”

Miquel Gascón. Teatre Barcelona.

Més projectes