THE FELIUETTES

Espectacle de comèdia musical surrealista, homenatge de la companyia The Feliuettes  a la carrera artística de la cantactriu catalana Núria Feliu.

En ple 2015, una noia rep una estranya predicció: en el futur ella serà Núria Feliu. No algú semblant a ella, ni la seva hereva. Núria Feliu, simplement. A partir d’aquí, comença l’apassionant recerca en què l’objectiu inicial de localitzar la Feliu autèntica acabarà topant amb secrets que es remunten als orígens de la catalanitat, secrets que una poderosa societat oculta s’ha encarregat de silenciar durant més de mil anys i que finalment sortiran a la llum. Intriga, acció, girs inesperats i coreografies al so de “Ja us he reconegut” en un mateix espectacle.

Núria Feliu, icona de la música popular catalana, fou una de les pioneres de la Nova Cançó, destacà per interpretar boleros i jazz en català i publicà més d’una quarantena d’àlbums, com Cançons d’Apel·les Mestres i Anirem tots cap al cel, entre molts d’altres.

Amb:
Laia Alsina, Maria Cirici, Laura Pau i Gerard Sesé
Direcció:
Martí Torras Mayneris
Dramatúrgia:
Xavi Morató
Direcció musical:
Gerard Sesé
Veu en off:
Núria Feliu
Disseny d’Il·luminació:
Antoni Font-Mir
Disseny de So:
Jordi Agut
Vestuari:
Iztok Hrga
Moviment:
Marghe Bergamo
Disseny gràfic:
Toni Galmés
Producció:
The Feliuettes
Producció executiva:
Maria G. Rovelló / Irene Soler

Producció: The Feliuettes

 

Crítiques

“The Feliuettes resulten profundament desmitificadores perquè també són capaces de mitificar. Amb la complicitat de la mateixa Feliu, The Feliuettes ens regalen una disbauxa exhilarant. Tres esplèndides actrius i cantants acompanyades al piano per un músic que creix cada minut que passa. Un circuit de girs argumentals instal·lats en un espectacle toca molts registres que admeten qualificatius ben diversos: moments gore, moments punk, lírics, èpics, emotius i àcids.Un espectacle que respira frescor, desacomplexament, gamberrisme i talent, si és que tot això junt és respirable.  La comicitat s’aconsegueix per tots els mitjans. Hi ha gags visuals, musicals, lingüistics, Veure tres muscleres de la Feliu cantant i ballant mentre discuteixen si en català s’han de dir “hombreras” o muscleres resulta detonant. The Feliuettes en tenen prou amb un piano i dues portes perquè tot un món faci implosió a la saleta de can Maldà. ”
Màrius Serra, LA VANGUARDIA

“Una passada de voltes deliciosa!”
Teresa Bruna, Teatralnet

“Incorrecció pura”
Jordi Bordas, El Punt Avui

“Ofereixen alguns dels moments més brillants de la temporada teatral”
Christian Machío, Teatralnet

“Són molt maques i ho fan molt bé”
Núria Feliu

Més projectes