THE MAMZELLES

The Mamzelles eren Paula Malia, la Barbara Mestanza i la Paula Ribó. Van crear dos projectes paral·lels amb el mateix nom: la seva banda i la seva companyia de teatre. Quan em van demanar que dirigís la seva gira TOTEM que estrenaven al Mercat de Música Viva de Vic i a l’ela Sala Apolo de Barcelona, em vaig apuntar de seguida. Les tres havien estat alumnes mires a l’ESAD d’Eòlia i com no anava a ajudar-les. Tot inici de carrera bé mereix un empenteta. Ara qualsevol les atrapa.

The Mamzelles és un grup de música català, un projecte iniciat per Paula Malia, Paula Ribó i Bàrbara Mestanza l’any 2010. Van guanyar el Premi Joventut del Concurs Sona9 l’any 2011. Les seves membres van estudiar art dramàtic a l’Escola Superior Eòlia de Barcelona i van continuar la seva formació a l’Institut del Teatre de Barcelona i allà van començar l’aventura com el grup musical The Mamzelles.
El grup va adquirir gran popularitat i no van deixar de fer concerts per tot Catalunya.
Que se desnude otra és l’àlbum de debut del grup The Mamzelles. Produït per Miqui Puig, va ser publicat l’1 de juny de 2012. És un àlbum de cabaret pop o pop teatral, amb unes lletres amb un sentit de l’humor provocador i especial. Canten en català, castellà, anglès i francès
Tòtem, el segon àlbum del grup, va ser publicat el 7 d’octubre de 2014, i es va presentar al Mercat de Música Viva de Vic, amb la direcció escènica de Martí Torras Mayneris.
A banda, les tres cantactrius van crear espectacles sota el nom de The Mamzelles Teatre, una companyia teatral formada el 2012.  Poc temps després, arran de les cada vegada més continues feines en el món teatral i audiovisual van acabar fent que la banda se separés. Avui en dia, només  Paula Ribó continua al món de la música, amb el seu nou projecte Rigoberta Bandini.

The Mamzelles
Paula Ribó– Veus
Paula Malia– Veus
Bàrbara Mestanza – Veus
Roger Pi – Bateria
Carlos Rivero– Baix
Raul Juan – guitarra

Direcció escènica i Il·luminació
Martí Torras Mayneris
Producció
The Mamzelles

 
Discografia

Que se desnude otra, 2012
Totem, 2014

 

 

Més projectes