SONAMBULISTES

Diumenge 25 de febrer de 2018 a les 17h la plaça de la Catedral de Barcelona va acollir l’espectacle inclusiu Sonambulistes, una proposta per trencar estigmes i reflexionar entorn la vulnerabilitat que unia música, dansa, circ, teatre, màgia, clown i il·lustració, sota la direcció artística de Martí Torras Mayneris.

Artistes professionals i amateurs de projectes socials recolliren l’esperit d’equip i cooperació dels participants i voluntaris de la Magic Line Sant Joan de Déu i ens van transportar a un món d’escales, escaletes i esglaons des d’on es poden aconseguir tots els somnis. Els teus somnis, els meus somnis, els somnis de totes aquelles persones que passen per una situació complicada… el somiar, que tots compartim.

Perquè en algun moment de la vida tots caminem a la corda fluixa, tots podem sentir el buit  sota els nostres peus i necessitem aturar-nos, escoltar-nos, ajudar-nos, jugant, ballant, interactuant, compartint els somnis. Un magatzem d’escales, aparentment un lloc inhòspit, i alhora un univers d’oportunitats per cooperar. La música d’Astor Piazzolla interpretada per músics de l’Acadèmia Internacional de Música de Solsona i solistes de les orquestres del Gran Teatre del Liceu, de l’Ópera Real, del Covent Garden de Londres i de l’Orquestra Ciutat de Barcelona i Nacional de Catalunya hi féu la resta amb alguns dels millors artistes de teatre, dansa, circ i màgia del país, actuant amb persones de projectes socials de Barcelona.

L’espectacle solidari va coincidir amb l’arribada de la Magic Line Sant Joan de Déu, que és el colofó de quatre mesos d’activació de més de 900 equips que han fet més de 300 accions solidàries arreu del territori per sensibilitzar el seu entorn i captar fons en benefici de les persones en situació vulnerable que atenem als 11 centres de Sant Joan de Déu a Barcelona.

Dramatúrgia i Direcció artística
Martí Torras Mayneris
Música
AIMS Sextet . Acadèmia Internacional de Música de Solsona
Seon-hee Myong, Ana Blackmur, David Fontseca, Andriy Viytovych, Peter Thiemann,
Christoph Rahn
XAMFRÀ. Centre de música i escena per la inclusió social del Raval de Barcelona
VOZES. Associació Músics per la Pau i la Integració de Barcelona
Mestre de cerimònies
Toni Mira
Dansa
Fàtima Campos
Yur Dance – Rita Noutel, Miriam Aguilera, Jordi Cortés
Màgia
Sergi Buka
Circ
Hotel Iocandi – Griselda Juncà, Tomeu Amer
Miguel García
Escenografia i Pintura en directe
Martí Torras Mayneris
Producció executiva
Cristina Haba
Producció
Obra Social de Sant Joan de Déu
Amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona, Obra social de “La Caixa”, Fundació AIMS, Vozes i Xamfrà

Més projectes